The best Side of България Китай„Гръцкият народ не се нуждае от референдум, за да докаже своя избор за еврото, за който вече плати скъпо, приемайки много саможертви," заяви водачът на дясната партия „Нова демокрация"Андонис Самарас, цитиран от АФП и БГНЕС.

Новата работа на стария пътен шеф Лазар Лазаров влезе в борда на две строителни фирми, които са получавали поръчки, администрирани от него

Премиерът Борисов и Станишев се обединиха заради Шенген

Популизмът само допринася  за невъзможността за постигане на решение. За момента разпадът на еврозоната ще бъде много по-рискован ход от опита за стабилизирането й.

Заключенията са ясни – засега разпадът на еврозонта ще излезе по-скъпо, отколкото опитите да бъде спасена. Въпреки това изчисленията може да се променят ако страните продължават да спорят помежду си.

Меркел след провала: По-добре да има нови избори Меркел след провала: По-добре да има нови избори

Политика България Свят Спорт Бизнес Технологии Култура Развлечение Градска среда Докладване на проблем

— Если вы поедете на Эгейские острова, на Крит, то, я уверен, вы обязательно туда вернетесь.

България да е част от бъдещия Шенген, очаква френският посланик в София

, твърди, че, в европейските договори не са обмислили варианти за възможността за излизане на страни от еврозоната, за изход от еврозоната ще се изисква да напуснат и Европейският Съюз (ЕС). Това ще засили икономическата криза в дадена страна, защото държавата ще загуби достъп до единния пазар и ценни регионални фондове за помощи и подкрепа от ЕС.

Гърция се гневи на Меркел, уж предложила референдум за еврото

евро (общо за Испания, Ирландия, Португалия, Кипър и Гърция).

В българското Министерство на земеделието и храните вече действа специализиран Център за агро-сътрудничество ЦИЕ-Китай, направени са първите сериозни крачки check here в това отношение.

Европейската комисия потвърди пълната си подкрепа за приемането на България и Румъния в Шенген.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *